Over ons

Wij zijn een netwerk van vloerverwarmingsspecialisten verspreidt over Nederland en richten ons op zowel consumenten als bedrijven. We helpen u door het aanvragen van offertes bij partijen uit uw buurt eenvoudiger te maken.

Start gratis offerteaanvraag!

Vult u een offerteformulier in, dan gaan wij voor u op zoek naar meerdere specialisten (max. 6) uit uw eigen omgeving, die u van een offerte voorzien. Zo ontvangt u snel en gemakkelijk offertes van specialisten, die u vervolgens zelf op bijvoorbeeld prijs en voorwaarden kunt vergelijken. Zo kiest u gemakkelijk de specialist met het beste aanbod.
 
over ons

Wat doen wij?

Zodra u het offerteformulier op onze site heeft ingevuld, gaan wij in ons netwerk op zoek naar specialisten uit uw regio die u kunnen helpen met uw vraag of offerteverzoek. We sturen u aanvraag door naar maximaal 6 specialisten. Deze vakmannen nemen vervolgens zo spoedig mogelijk via email of telefoon contact met u op en voorzien u van een vrijblijvende offerte. Wij blij, onze specialisten blij en u blij, want onze offerteservice is volledig gratis!
 

Gerenommeerde bedrijven

Wij werken alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven die kwaliteit en vakwerk leveren. Dit doen we omdat we de klantentevredenheid onder onze klanten hoog willen houden. Wij geloven dat door de ervaring en de deskundigheid van de bij ons aangesloten bedrijven kwaliteit tegen een scherpe prijs kan worden aangeboden. Omdat u meerdere offertes ontvangt, zullen de bedrijven u altijd een aantrekkelijk voorstel doen, omdat ze graag uw klus willen uitvoeren.
 

Uw voordeel

Door gebruik te maken van onze service profileert u van verschillende voordelen:

  • Met slechts één muisklik vraagt u meerdere offertes aan bij specialisten uit uw omgeving.
  • U ontvangt altijd scherp geprijsde en vrijblijvende offertes van gerenommeerde bedrijven.
  • U kunt op uw gemak offertes vergelijken op prijs, service, garantie en voorwaarden.
  • U selecteert zelf u specialist en kunt zo tot wel 30% op de kosten besparen.
 

Tips voor het vergelijken van offertes

Soms is het vergelijken van offertes lastig. Dit komt niet alleen omdat specialisten zelf hun prijs mogen bepalen, maar ook kunnen verschillende in de service die ze bieden of snelheid waarmee ze het werk opleveren. Toch zijn er een aantal punten waar u bij het vergelijken altijd op moet letten:

  • Zijn de genoemde prijzen incl. of excl. BTW?
  • Worden er voorrijkosten gerekend?
  • Hoe lang is de offerte geldig?
  • Is de vakman lid van één of meerdere brancheverenigingen?
  • Beschikt het bedrijf over één of meerdere keurmerken?
  • Wordt er verwezen naar garantie? En zo ja, hoe ziet die garantie eruit?
 
vrijblijvende offertes vloerverwarming

Vrijblijvende offertes

De offertes die u van de specialisten in ons netwerk ontvangt, zijn altijd vrijblijvend. Mochten geen enkele offerte u dus aanspreken, dan hoeft u zicht geen zorgen te maken, want u zit nergens aan vast. Om u niet met offertes te overspoelen, sturen we u aanvraag naar maximaal 6 bedrijven door. U ontvangt dus maximaal 6 offertes die u zelf vergelijkt op prijs, garantie, service en voorwaarden. Veel mensen hebben zo al behoorlijk bespaart op het laten uitvoeren hun klus. Vul het offerteformulier in voor gratis offertes.
 

klantreview
“Na twee dagen hadden we al 4 offertes ontvangen. Vergelijken was veel eenvoudiger dan gedacht. Daardoor was het voor ons ook al snel duidelijk welk bedrijf de vloerverwarming in onze badkamer het beste kon aanleggen.”
– J. Veldkamp
ervaring vloerverwarming
“Offertes vergelijken heeft ons behoorlijk wat geld bespaard, toen we vloerverwarming in ons hele huis wilden laten aanleggen. Nu besparen we ook nog op de energiekosten dus hebben we eigenlijk dubbel winst.”
– A. Mulder